Alla inlägg den 11 februari 2008

Av Annsofie - 11 februari 2008 00:35

... men egentligen skulle jag vilja ligga kvar ute i soffan med Henke och pojkarna och mysa lite till... men det är lika bra att lägga sig i sängen för annars kommer det sluta med att man fastnar i nått tvprogram...


Har haft en underbar helg... mycke tack vare David, Ulle, Sebbe aka Spattman och lilla Cecilia! :)

Kom till dom vid 16 tiden på lördaseftermiddan och började med att hälsa lite på Caress (hästen) Hon var jättefin och jättesnäll! :)

Sen surrade vi en massa och sen jag gav Cecilia lite lelle medans Ulle lagade midda, Henke och Davis spelade dator och Sebbe kröp omkring med en galge i munnen och lekte hund! :) Lyckades dock aldrig få ur honom vilken ras han skulle föreställa!

Middan vart som vanligt helt gudomlig och till efterrätt hade hon gjort en lika god kladdkaka! :P


Efter maten satte sig killarna åter igen och spelade dator och jag och Ulle satt och surrade och drack vin tills klockan var 21:30 då Titanic började... När den var slut så for vi hemöver och vi har väl hemma runt halv 2 eller nått! :)


Idag så har vi bara tagit det lugnt... käkade chinabuffe nere på Saigon och sen har vi börjat rensa lite i förrådet inför flytten... Jisses va mycke skit man har lyckats samla på sig genom åren! :)


Men som sagt nu är det dags att sova... börjar kl 12 imöra så man får iaf lite sovmorgon! :)

Ovido - Quiz & Flashcards