Alla inlägg den 5 mars 2010

Av Annsofie - 5 mars 2010 17:30

... tack gode gud! Nu äre bara att hålla tummarna för att det fortsätter så och att vi får vara friska ett litet tag innan det är dags för nästa förkylningsomgång!

Var iaf ner till VC imorse och Vilda fick hostmedicin... så förhoppningsvis blir det några timmars sömn inatt! :)


Efter VC for vi bort till SelångerFolketsHus där det var utförsäljning på kläder och en massa annat smått och gott... Hade tänkt köpa lite kläder till Vilda men mamma ringde och hade nyss åkt därifrån... hon hade köpt lite kläder åt henne så då blev det inte så mycket shopping för min del... bara lite småsaker hit hem! :)

Dom har faktiskt riktigt bra saker där... Handlar alltid en massa varje gång dom kommer dit! :)


På hemvägen for vi förbi Hemköp och hämtade mina Buzzadorpaket... å ja säger bara det... Buzzador är BÄST! Ni som inte är medlemmar... bli det! (hojta till så kan jag värva er... så får ja lite extra poäng)

Denna gång fick ja iaf hem en kartong med "NaturNes" fruktpuréer från Nestlé... totalt 24 bägare á 130g och 1 stor flaska "Dova VisibleCare" och 12 små flaskor... HELT GRATIS!!! Kan det bli bättre nu när man är föräldraledig med dåligt betalt?! ;) Ska höra med mina kära mammagruppsvänner om dom vill aggera testpersoner... puré till dom små och duschcreme till mammorna! :)


Lägger upp några bilder på dagens gåvor...


    


  


Kampanjprodukterna för denna omgång...

    


Nu äre grötdags för Vildisen... sen äre städning... Vill juh komma hem till en rent och fint hem efter jobbet i helgen! :)


Byebye...

Av Annsofie - 5 mars 2010 00:20

... är det sovning som gäller! Fick juh tid för Vilda på vårdcentralen 10:15 och med tanke på hur hon var när hon vaknade förrut så känns det som att det kommet bli en jobbig natt inatt igen... Hon vankade förrut och hostade huuur mycket som helst... fick liksom ingen luft... sen kräktes hon och somnade om... hmm... *mammas lillhjärta*

Ovido - Quiz & Flashcards