Alla inlägg den 24 mars 2010

Av Annsofie - 24 mars 2010 23:39

... ska juh upp och jobba imorgon! Börjar iof inte förrän 12 men känner ja min lilla dotter rätt så lär det bli till att kliva upp tidigt... Imorse bestämde hon sig för att kliva upp lite före kl 6 å faktiskt så var jag pigg då... Kan ev bero på att jag blev väckt av att Vilda skallade mig över munnen vilket resulterade i en fin liten fläskläpp! :)

Har jag tur kanske Henke kan ta henne imorgon så jag får sova ut... Jag tar juh henne dom nästkommande dagarna eftersom han börjar så tidigt!


Idag har vi iaf varit iväg på träff med föräldragruppen... Sofia & Tilde, Marie & Felix, Kattis & Melina, Per & Mira och så jag, Henke och Vilda... sådär lagomt stort gäng! Passade även på att hälsa på Sofias gossiga voffsingar... Grand danois... 3 vuxna och en valp! :P Vilka skönheter!!! Hade dom inte varit så enormt stora skulle man nästan kunna tänka sig en själv! :)


Efteråt for vi ut till Birsta en sväng och köpte lite lådor till Vildas Trofasthylla... blev jättefint! Sen for vi hem och så gick Henke in med Vilda å så for ja bort på Hemköp en sväng. Blev pannkakor till midda... guuud så gott! Var typ hur länge sen som helst!

Vilda fick också smaka lite och hon tyckte att det var jättegott... Fick dock sluta mata henne när hon kom på att man kunde hålla tallriken upp och ner på huvudet... blev less på att pilla ur pannkaksbitar ur hennes hår! *skratt* Lillfisa!


Resten av kvällen har jag spenderat framför datorn och tv:n... Henke han har varit iväg på innebandy han och nu sitter han och äter nudlar... Själv ska jag ta och börja göra mig redo för sängen...


Natti natti på er...

Ovido - Quiz & Flashcards