Alla inlägg den 18 april 2010

Av Annsofie - 18 april 2010 13:28

... man är fasiken för gammal för att gå ut på krogen! Hade inte alls nå kul igår... varken Henke eller jag! Hade betydligt roligare hemma innan vi gick ut!

Eller man kanske ska känna sig glad och lättad... för då kan man vara hemma och mysa med familjen några helger framöver utan dåligt samvete! :)

Vi höll iaf ut till 02:15 sen tog vi en taxi hem... på väg till taxin mötte vi ett par som var ute och gick med barnvagn?! Mitt inne i stan vid den tiden på dygnet?! *hmmm*


Under gårdagen hade vi öppet hus (lägenhet) här hemma för Henke och det kom en hel del folk och han fick jättefina presenter... bla bidrag till en ny mobil och pengar till våran kommande Scottlandsresa... Så nu blire till att spara för min del så kanske vi tar oss en tur i slutet av sommaren! Tusen tack allihopa! :)


Nä nu ska vi klä på oss och bege oss ut till mor och far för att hämta hem Vilda som sovit där inatt... längtar såååå mycket! Men måste medge att det var ruskigt skönt att få ligga och dra sig framåt 12 tiden imorse! :P


Ha en bra dag allihopa!


Hejsvejs!

Ovido - Quiz & Flashcards