Alla inlägg den 27 april 2010

Av Annsofie - 27 april 2010 22:35

... blir vårat lilla hjärtegryn idag! *grattis skruttfia*

Även ett stort grattis till Tilde och Molly som fyller 1 år! *hipp hipp hurra*


Här hemma har vi varit krassliga... Henke stannade hemma ifrån jobbet igår och idag för att ta hand om oss! :)

Nu är vi iaf på bättringsväg... Vilda har bara sin "natthosta" och jag har ont i huvudet men det är väl sånt man får försöka leva med!


Här hemma är det, trots förkylningar, full rulle... Vilda är överallt och pillar... Nu har hon fått dille på att klättra upp och ner i soffan samt rottingfåtöljen... Tur att hon fattar när man säger "försiktigt" för då kryper hon ihop... vänder på rumpen och kryper ner på rätt sätt... för annars skulle det kunna gå illa!

I matväg går det också framåt... Numera äter Vilda midda med oss vid 18 tiden så då är hon mätt och belåten vid 19 då hon ska sova så då behöver hon inte ha nån välling... iof vaknar hon oftast mellan 22-01 och vill ha sig en slurk men det gör ju inget... är så mycke mysigare att ha henne sittandes med oss vid bordet. Härom dagen gjorde jag tonfiskbiffar och eget potatismos och idag gjorde jag kyckliggryta med bla lök, paprika och curry och till det åt vi pasta... Vilda var som tokig båda gångerna... Skoj när det uppskattas det man lagar! :)

På gå-fronten tar vi det lungt... har som mest gått 2 fjuttiga steg helt själv... men bara ääälskar att gå när man håller henne i handen! Men inte har vi nån brådska inte... nä tvärtom... mamma och pappas lilla hjärta får gärna vara liten ett litet tag till! :)


Nä nu ska vi ta och lägga oss... måste vara pigg och allert kl 7 imorgon för nån gång mellan 7-15 ska dom komma hit och sätta upp nya persienner i köket... Å med min "tur" kommer dom väl 14:30... så man har varit hemma och väntat heeela dagen helt i onödan... bara hatar när man inte kan få ett riktigt klockslag! Så man kan planera ätning och sovning mm... för man vill juh inte att dom ska komma precis när Vilda har somnat... men vet man att dom ska komma vid en viss tid kan man juh hålla henne vaken lite extra ist! Aja... skönt att få persienner iaf... :)


Men men gonatt på er allihopa... tjingtjing...

Ovido - Quiz & Flashcards