Alla inlägg den 7 april 2010

Av Annsofie - 7 april 2010 21:34

Tänk va tiden har gått fort... nästa månad blir våran älskade lillprinsessa 1 år... tänk... 1 år!!!

På "gå-fronten" är det lungt än så länge... hon är så nöjd med att springa omkring med läragåvagnen! (mamma är också rätt nöjd med det) Men igår fick hon nå ryck... då kunde hon huxflux äta själv med sked... utan att kladda... Gav henne skeden med mat på och hon stoppade den så fint i munnen... slängde den dock på mig när det var slut! *skratt*

Sen har hon en bok som heter "Kul med ljud" där man ska hitta ljudknappen på varje sida... å imorse kröp hon raka vägen fram till boken och tröck rätt på en gång! :)


Å idag har stortjejjen fått flytta in i sitt egen rum... så nu sover hon där inne för första gången... Somnade bra och hittills flyter det på... återstår bara att se om natten blir lika bra! :)

Blir nog skönt för henne att slippa vårat bök och stök när vi går och lägger oss för vanligtvis brukar hon alltid börja skruva, vända och vrida på sig då!

Å vi har fått tillbaka VÅRAT sovrum... så nu kan man äntligen ligga och prata, läsa, mysa mm igen :)


Nä nu ska ja se TrueBlood och äta en glass... sen äre nattinatti... imöra bär det av till Emma för att bli lite fin i håret och sen jobb 14:30-20:30...


Hejsvejs...

Ovido - Quiz & Flashcards