Alla inlägg den 29 juni 2008

Av Annsofie - 29 juni 2008 21:54

Ja nu var det några dagar sen man skrev sist... Ska väl ta och försöka berätta lite vad vi gjort men försöker dra det rätt så kortfattat...


I måndags var både jag & Henke lediga... Vi hämtade upp Pinnen & så for vi in på stan... Efter att ha strosat där några timmar for vi hem hit till Granlo & släpte av Pinnen eftersom han skulle börja jobba kl 17... sen for jag & Henke ut till Birsta!

På kvällen gick jag på Bio med några girls från jobbet... vi såg "Sex and the City" & det var faktiskt riktigt bra! :)


tisdan firade jag & Henke att vi varit förlovade i 3 år... Vi firade inget speciellt utan vi myste hemma framför tv:n & det dög så bra det! :)


Onsda... jobb jobb & åter jobb & likaså torsdan... Jobbade 9:45-20 båda dagarna så man hann inte göra så mycket mer.


Fredan slutade både jag & Henke kl 17 så då gick vi en sväng inne i Birsta City & sen bestämde vi oss för att åka upp till Ljustorp... Väl framme blev det fiskning, myggjagning och bastning... Om man bortser från myggjagningen så var kvällen kanon! :)


Lördan var det tänkt att vi skulle ner till Gnarp på Mid Sweden Nat's men eftersom vädret inte var det bästa så skippade vi det & istället så bjöd vi hem fam Lindvall/Johansson bestående av David, Ulle, Sebastian & lilla Cecilia... Vi käkade pizza & sen grejsade David & Henke med datorn medans jag, Ulle och Sebastian spelade tvspel... Cecilia, hon kröp mest omkring på golvet & dregglade! :) Dom stannade ända till midnatt & sen begav dom sig hemöver! :)


Å så idag Söndag... Började dagen med en tripp ut till Birsta... Köpte träpersienner till sovrummet & käkade lunch. Sen for vi & hämtade p1800'n... svängde förbi hemma i Granlo & hämtade upp mormor & sen for vi ut till mamma och pappa ute i Njurunda... Där bjöds vi som vanligt på rökta räkor & sen blev det grillad lax med en massa smarriga tillbehör. Sköt lite luftgevär, surrade & passade på att sno hem lite mer rabarber... :)

Å nu så är man hemma igen... Henke släppte av mig & for iväg till Hamsta för att byta bil så att jag tar mig till jobbet imöra! :)


Slänger in en liten bild på lite blommor jag plockade hemma hos mamma & pappa innan vi for! :)

___

Ovido - Quiz & Flashcards