Alla inlägg den 28 februari 2010

Av Annsofie - 28 februari 2010 22:08

... är så lillskruttan låter för det mesta just nu... :( Riktigt hemsk slemhosta!

Var iaf in till prim.vårds.jouren idag så dom kunde få lyssna lite på henne... Var typ fullt i väntrummet när vi kom dit... så när vi till slut fick åka hem... efter 2½ timme var vi båda två sådär lagomt less! Vi fick iaf ett recept på Bricanyl... så inatt hoppas vi på att få sova iaf liiite.

Natten till idag gick vi och la oss halv 1... 30 minuter senare vaknade Vilda och var tokpigg... och hade inte alls nå planer på att somna om... stod och hoppade i sängen och slog mig i huvudet... 1 timme senare lyckades vi få henne att somna igen! Men vår glädje blev inte långvarig för precis då vi själva hade lyckats somna så vaknade hon inge och så vare bara till att börja om... Tror hon var närmare 3 när vi äntligen fick somna till ordentligt! Å kl 8 var det dags att kliva upp igen! *snark*


Med den långa väntetiden på vårdcentralen så blev det inte så mycke tid över för anant idag... bara varit hemma och myst... Men imorgon kanske det blir en liten snabbtripp till Birsta med mormor och gammelmormor... har lite saker jag måste byta... Sen på kvällen blir det förmodligen ett danspass på Friskis&Svettis... ska faaanemig verkligen försöka komma iväg för en gångs skull! :)


Nä nu ska ja mysa med lite te och läsa lite bloggar... hadé...

Ovido - Quiz & Flashcards