Alla inlägg den 16 februari 2009

Av Annsofie - 16 februari 2009 23:21

... idag är det förrästen 100 dagar kvar till beräknad nedkomst... det ni! ;)

Av Annsofie - 16 februari 2009 22:51

... ja idag har vi varit ute i Birsta och shoppat... Köpte bilbarnstolen på Babyproffsen som vi kikat på... Var lite osäker på färgen men känner att den är juh blå och beige så då passar den både en flicka och en pojke! :) Köpte även ett skötbordsunderlägg med Muminmotiv!

Sen for vi ner på ikea och käkade midda... 16:- köttbullar... *billigt billigt* Sen handlade vi lite... Till barnrummet blev det två rislampor (en golvlampa och en takpampa) och en beige matta. Till badrummet handlade vi en glashylla och en lampa.

Sen sprang vi in en sväng och ÖB och handlade lite braåhaigt och sen brummade vi bort till CityGross och storhandlade. Strax under 900 spänn gick det kalajset på! Men nu behöver vi inte handla på ett tag hoppas jag! :P

Resten av kvällen har vi bara pysslat inne i barnrummet... monterat ihop spjälsängen å så... Å jag längtar sååå mycket tills rummet är helt klart. Det kommer bli sååå supermysigt för bäsen! :)


Henke tänkte precis ta och krypa ner i ett bad han men jag tror nog att jag gör mig redo för sängen... Har så himlans ont i benen och ryggen efter allt shoppande och eftersom jag jobbar imöra 12-19:15 så måste jag försöka få mig lite vila.


Gonatt på er...

-

Ovido - Quiz & Flashcards