Alla inlägg den 20 april 2009

Av Annsofie - 20 april 2009 23:23

... dvs frisk luft... sol... god mat och gott sällskap... för guuud så trött och seg jag känner mig nu! *gäsp*

Natten till idag vart bara pest och pina... vaknade 01:45... tokpigg och kunde fasiken inte somna om... Vred och vände på mig typ miljarders gånger och kl 7 lyckades jag somna till ordentligt typ 2 timmar innan telefonen ringde och det var dags att kliva upp.

For till Skönsberg och till Birsta för att leta leda på ett bilbatteri till nybubblan och sen for vi en sväng till Timrå för att köpa ett babygym vi hade hittat på Blocket! Sen brassade vi iväg upp till Indal... till David och Ulle... där nybubblan har fått ett tillfälligt boende i deras jordkällare! :P Dom bjöd som vanligt på supergod mat och trevligt sällskap! Det är så härligt att man känner sig så hemma när man är hos dom... allt är så lungt och fridfullt där ute på landet! :)

Var där fram till runt 18 tiden sen var vi tvungen att bege oss hemöver men vi tog en sväng förbi svärföräldrarna och sa hej också! :)


Tog mig ett härligt bad när vi kom hem och sen fikade vi lite te och mackor men nu är det dags att lägga sig... Börjar ju kl 8 imorgon! :s Jobbar iof bara till 14.00 men det var typ år och dar sen man klev upp så tidigt! *iik* Sen imorgon har vi sista föräldrautbildningen... får se om det sägs nå vettigt! :)


Nattis på er...


Ps. Slänger in en bild på världens bästa och gosigaste Pysen... David och Ulles hund! :)

_

Ovido - Quiz & Flashcards