Alla inlägg den 8 mars 2009

Av Annsofie - 8 mars 2009 22:40

Ja som ni kanske redan märkt så blev det inge skrivandes på fredakväll... Var alldeles för trött och seg när jag kom hem! Som tur var så hade älsklingen lagat midda tills ja kom hem vilket gjorde mig sååå glad. Var bara att slänga ner sig i soffan... käka lite och mysa! :)

Vi var ganske trötta så vi la oss i sängen och kikade på film... blev "Valkyria" och kan väl inte direkt säga att den var så bra! Lite trist tyvärr! :s


Igår lördag så vart dagen inte direkt som vi hade tänkt oss... Tänkte åka på stan och leta present till mamma... käka gomidda på kvällen och mysa framför tv:n alt åka ut till mamma och pappa och hälsa på... Istället blev vi hemma hela förmiddan... jag somnade vid 15 tiden och Henke kollade på hockey fram till 18 tiden... sen åt vi soppa och varmkorv till midda (är ju inte vidare skoj att laga nått supergott då jag inte känner nån smak alls nu när jag är förkyld) Jag badade ett tag och sen såg vi Wallander och vid 23:30 bestämde vi oss för att åka in till Casinot. Var där till strax före kl3 och Henke gick 4600+ och jag 200+ så det var en rätt så lyckad kväll... iaf för Henkes del! :P Är så himla kul att sitta brevid och titta på när det går bra för honom... gosegubbsen min! :)

Hem... kröp ner i sängen och slumrade in så sött så sött!


Å så idag... Idag har vi varit ute och rännt och trotsat snöblåsten! *burr*

For in på stan en snabbis... köpte mig lite mammakläder på H&M och köpte oss lite fikabröd och begav oss hem till Henkes mamma och pappa å fikade!

Sen for vi in till Birsta och skulle försöka hitta nån present till mamma men icke sa nicke... så svårt när hon inte önskar sig nått! :s Får försöka leta vidare i veckan innan jobbet! :)

Handlade lite på Coop och sen for vi ut till mamma och pappa på midda. Pappa hjälpte oss såga till lite hyllor till badrummet och så såg vi på lite tv innan det var dags att fara hemöver.


Å nu så är vi hemma... Henke har krypit ner i badet och jag ser på lite tv... Imorgon åker han till Danmark i 2 dagar och eftersom jag själv är sååå flygrädd så är jag supernervös inför hans resa... 6 flyg ska han sammanlaggt åka på 2 dagar! :s Hua jag kommer krypa ur skinnet av nervöshet här hemma! :(


Nu ska jag ta och vika lite tvätt och mumsa i mig lite fruktsallad!


Hadé...

Ovido - Quiz & Flashcards