Alla inlägg under april 2009

Av Annsofie - 7 april 2009 22:05

Började dygnet dåligt med att jag inte kunde sova inatt... låg och vred och vände på mig miljarders med gånger och vaknade till stup i ett och hade en massa knepiga tankar och funderingar!

7:30 började nån borra med slagborr så hela huset skakade... så fort jag lyckades somna om så började dom igen... och så höll det på ända till kl 9 då jag gav upp och insåg att jag inte skulle få sova nå mer... så ja klev upp... å precis då bestämde dom sig för att sluta borra... *suck* Är det inte typiskt...

Satt och såg på tv till kl 11 och det var så lugnt och skönt men var så himla trött så jag bestämde mig för att ta mig en liten tupplur innan det var dags att göra sig iordning... och precis när jag hade somnat... så började dom borra igen! Trodde jag skulle bli gaaaalen! Länge sen jag var så förbannad! *grr*

14:30 kom Henke hem och hämtade mig och så for vi iväg på föräldrautbildning... Lärde oss väl inte sådär supermycket men ändå... lite småkul att träffa lite nytt folk... 7 av 9 par bor juh faktiskt här hos oss på Vikingavägen! :)

Efter utbildningen så for vi raka vägen ut till Birsta eftersom jag skulle jobba mellan 17:15-20:15 och det var rätt så dött på kundfronten... Men har haft en ruskig huvudvärk och känns mig allmänt off så det var skönt att det var lugnt!

For hem... fick i mig lite hallonkräm och var suuuperladdad för att se Desperate... men vad upptäckte jag då... jo att det var nån jädrans hockey på tv:n... Kunde dagen sluta på ett värre sätt? *fnys*


Nu kommer nog Henke hem strax... Har for iväg och körde hem brorsan från tåget så att jag fick vara hemma och vila lite... han är bara bäst gosen min! :) Å så fort han kommer innanför dörren ska jag ta och krypa till kojs... så nattis påer...

Av Annsofie - 6 april 2009 22:26

... Idag har vi flängt hit... och så lite dit...

Började dagen med att åka bort till Statoil Gärde för att boka en släpvagn till Henke eftersom han ska åka ner till Uppsala den 18:e och hämta hem nybilen hans! :)

Sen for vi upp till garaget i Hamsta en sväng och kikade...

Sen begav vi oss, till Henkes stora förtjusning, till Birsta... Käkade lunch på Wayne´s och sen handlade vi lite barnkläder på H&M... Bodybutter på BodyShop samt lite bra att ha saker på Apoteket!

Sen stack vi in på IKEA en sväng... köpte madrass till spjälisen, gardinstång och ett par nya gardiner! Träffade även på David, Ulle och lilla Cecilia! :) *nice*

Vi avslutade dagen med en sväng på BarnensHus där vi köpte lite tvättlappar samt regnskydd och myggnät till vagnen... sen for vi äntligen hem! :)

La oss på sängen och myste med kissarna ett tag och sen gjorde vi ett litet ryck innen i barnrummet som bara blir finare och finare för varje dag! :)


Å nu är jag trött och seg som vanligt... Måste hänga lite tvätt och plocka undan lite innan det är tillåtet att fundera på sängen... Men har ju sovmorgon imöra så det är inte nån superbrådska att komma isäng... Har föräldrautb 15-16:30 och sen jobbar jag 17:15-20:15... :)


Hejsvejs...

Av Annsofie - 6 april 2009 00:23

Meningen var att detta skulle bli en söndagsinlägg men märkte precis att klockan var lite mer än vad jag hade trott! :P


Nu är iaf taket inne i "litens" rum äntligen färdigmålat! Går inte att beskriva med ord hur härligt det känns! Nu är det bara lite småjox kvar... sen kan h*n komma! :)

På eftermiddan for vi ut till mamma och pappa på midda... Henke passade även på att få sig en klippning och jag letade fram lite sagoböcker från när jag var liten! :) *ååå vilka minnen*


Har precis suttit och sett några avsnitt av "The Hills" och nu ska jag nog ta och lägga mig... ska ju upp och ringa lite samtal imöra eftersom jag fick ett brev i fredas från Försäkringskassan där dom meddelade att dom fortfarande inte har fått nån anmälan från jobbet om att jag varit sjukskriven! *suck*


Aja... gonattis på er...

Av Annsofie - 4 april 2009 23:57

Blev sååå glad imorse när Linnea hörde av sig och undrade om jag ville gå på utställning med henne och hennes mamma. Var ju typ 100 år sen vi träffades... å så fick hon juh träffa "lillmagen" lite! :P

Kom väl hem vid 15 tiden och då tog vi det lungt några timmar innan vi begav oss bort till ICA Nacksta och handlade lite till middan... Blev inbakad fläskfilé med bacon, purjo och vitlökscremefraiche... och så hasselbackspotatis! *såååå gottigt*

Hade även turen att det blev lite över så nu har man en smarrig lunch att se fram emot imöra då vi ska försöka få lite gjort här hemma! :)


Men nu börjar ögonlocken kännas lite tunga så jag tror det är dags att ta kissarna under armen och bege sig mot sängen... kanske ska lägga mig och läsa några minuter! :)


Bye bye på er...

Av Annsofie - 3 april 2009 21:13

Gud så härligt nu är jag och hjärtat lediga i hela 3 dagar! :) Ska försöka få fingarna ur och måla taket i barnrummet hade vi tänkt oss... måste ju va klart tills Henke fyller år och nästa helg jobbar vi så då kommer vi varken orka eller ha tid!


Har haft kraftiga sammandragningar hela eftermiddan och kvällen men nu har det som tur är börjat avta... Lill*n får ju inte komma ut än på ett tag! :) Kanske bara är så att det är lite väl trångt där inne! :P


Käkade tacopaj till midda så nu är man ruskigt törstig... tror jag ska gå och blanda mig lite saft! :)


Fortsatt trevlig fredakväll på er...



Av Annsofie - 2 april 2009 16:55

Är så himla hungrig! :s Henke kommer inte hem förrän strax efter 19:30... om jag har tur så det är ju ett litet tag kvar! Ska iaf börja förbereda middan så att den är klar tills han kommer så vi kan käka på en gång... ska ju upp till pappa på hans jobb en snabbis och hämta lite grejjer!

Jobbade 12:45-15 idag... tragiskt men sant! Nog för att det är skönt att jobba kortdagar men ibland känns det lite väl löjligt! Imorgon jobbar jag 12:45-16 så då blire iaf en timma längre! :)


Nä nu ska jag ta och vila en liten stund innan jag ska börja med käket... bye...

Av Annsofie - 1 april 2009 21:58

... fick ju Deklarationen idag... och för första gången får jag tillbaka på skatten... jag som alltid fått betala en massa... men 3600 ca ska jag få... och Henke skulle få tillbaka ca 2600... Sen så gör vi ju reseavdrag så då blire lite till... inte illa... Det är juh inte så att man tackar nej till lite extra pengar nu när lill*n kommer! :)


Nån som blev lurad idag förrästen? :P

Av Annsofie - 1 april 2009 21:47

... tänk... nästa månad blir jag förhoppningsvis mamma! :) 

Lite halvsvårt att föreställa sig! :)

Idag har jag avklarat 80% av graviditeten... inte så lång tid kvar nu! :) Tänk va tiden har gått fort! :)

Var till BM idag och allt såg jättebra ut... lillhjärtat duknade på så fint så fint och lill*n låg för tillfället med huvudet nedåt... Så nu håller vi ena tummen på att h*n bestämmer sig för att ligga så och mysa resten av tiden! :)


Sitter just nu och ser på lite tv... precis fått i mig en macka och en kopp varma koppen... Väntar på att Henke ska dyka upp... han har ju varit nere i Barkaby och jobbat idag han! :)


Nä nu ska jag ta och lägga mig i soffan ett tag och försöka få ned svullnaden i mina stackars ben! :s


Byebye...

Ovido - Quiz & Flashcards