Alla inlägg under oktober 2009

Av Annsofie - 6 oktober 2009 10:21

... veckans tråkigaste dag... tisdag... Den dag då Henke jobbar 9:45-19:15... kommer hem och säger hej och åker iväg på innebandy och är hemma igen vid 22:30... Så heeela dagen för oss själva... :(


Igår for vi upp till Sidsjön och gick ett varv... Sprang in på ICASidsjö och hämtade lite gammalt bröd som vi gav till fåglarna vid Ankeborg... dom blev så glada så! :) Innan vi for hemöver igen kikade vi in på morfarns jobb för lite surr och kaffe för Henkes del! :)

Igår kväll var det fotboll på tv som Henke absolut ville se så jag satt och såg gamla LagunaBeach avsnitt på datorn! :) Får se om det blir några avsnitt ikväll också... innan det är dags för "Desperate" *weeeehaaaa* Äntligen äre dags Plingan... som vi har längtat! :)


Nä nu ska jag ta fram och tina lite palsternackapuré åt damen... hämta nått gott att knapra på och se på VBÅ medans hon sover! :)

Av Annsofie - 4 oktober 2009 21:07

Så äre bara att hojta till... Här hemma finns 4 tapetrullar som är redo att sättas upp och ett kök som jättegärna vill bli uppfräschat! :P

Tapeten vi skulle köpa till vardagsrummet var slut så det får bli en sväng till till Birsta i veckan för att se om den har kommit hem! :)


Till midda idag blev det Chinamat! *moooahahaha* Typ såååå gott!!! Nu sitter vi och ser på Ozzy's nya program på 6:an... typ hur knäppt som helst! Men men... hade man förväntat sig nått annat!


Nä nu ska jag gå och hämta en liten chokladbit och ett stooort glas dricka!


Byebye...

Av Annsofie - 3 oktober 2009 21:14

Min lilla ängel är sjuk!

Vilda har fått sin första feber och jag tror faktiskt det är värre för mig än för henne för trots febern har hon varit rätt så pigg och glad... Jag däremot är ett riktigt nervvrak... sov typ max 1 timme inatt... Har inte kunnat slappna av när hon har legat och snörvlat och haft sig... och dom gånger hon har fått fria luftvägar har jag varit tvungen att kika till henne hela tiden så att hon inte har slutat andas! :( Är hon för varm... är hon för kall... osv... heeela natten!

Natten tog verkligen musten ur oss så vi somnade tillsammans på soffan imorse och sov 3 timmar! :)


Vid 11 for jag & Vilda ut till mamma och pappa... Henke har juh varit upptagen typ hela dagen så då var det inge skoj att bara sitta hemma och vänta... Har hjälp pappa ute på gården... dragit en massa ris och krattat... Riktigt härligt i höstsolen! :)

Stannade kvar hela dagen men efter middan for vi hemöver igen!


Har precis fått Vilda att somna till... så nu ska jag se på tv och dricka en kopp teh! :P

Av Annsofie - 2 oktober 2009 20:29

... söta lilltösa ta och slå igen dina små blå och soooov!

Våran lilla dotter är snorig och kan inte sova... hua... har "damsugat" snoken på henne flera gånger men det hjälper tyvärr inte! :(


Vid 14 tiden idag fick jag lite mammakvalitetstid... for nämligen ut till Birsta och träffade underbara Ingela! Vi gick en sväng inne på ikea och handlade lite småplock bla lite olika ljus... måste juh bunkra upp lite nu i höstrusket! :P Sen tog vi oss en fika på charm och surrade en massa! Såååå mysigt! Tack gumman för en mysig eftermidda! :)


När jag kom hem monterade jag ihop Vildas matstol och så fick hon sitta med oss när vi åt midda... Mysigt med hela famijen samlad runt matbordet... tom kissarna satt i köksfönstret och trånade efter lite fisk! :P


Just nu sitter vi och kikar på Idol och fundera lite på vad vi ska köpa i julklapp i år... är så grymt gottasugen men ska försöka hålla mig från att brassa bort på affa... Kanske unnar mig en skål med glass lite senare! :P


Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer... Henke har städdag i garaget och sen på kvällen ska han ut med jobbet och käka... så jag vet inte vad jag och skruttan ska hitta på förnåge!


Gokväll på er...

Ovido - Quiz & Flashcards