Alla inlägg den 12 juni 2009

Av Annsofie - 12 juni 2009 12:01

Inatt har gummsan varit heeeela underbar!!! Vi kom isäng rätt sent... tror klockan var halv 1 eller nått. Eftersom hon innan sänggång inte hade visat minsta fnuttiga tecken på att va trött befarade vi det värsta... dvs att natten skulle bli jobbig... men ack så fel vi hade.

Henke gick och la sig med henne medans jag gjorde iordning mig och när jag kom till sängen sov dom båda... och jag somnade själv på bara några minuter. Kl 5 vaknade jag till av att hon låg och gnydde så hon fick lite mat och tvärslocknade och sov till kl 9.

Tror vi låg och myste och prata med henne i 1 timme innan vi klev upp... bara ääälskar sånna stunder... då hon ligger och bara tittar på en med dom där underbara ögonen och småler och gör dom där söta grimaserna som får en att smälta! :P


Idag vet ja inte riktigt vad som händer... skulle behöva åka in till optikern men vet inte hur pass sugen man är på att åka in till stan idag under studenten... Får se får se...


Ringde förrästen och bokade tid hos Familjerätten idag så den 29:e ska vi in till dom och fastställa faderskapet! :P Då blir älsklingen äntligen pappa även på papper! :)


Nä nu ska jag ta och plocka lite i köket innan lillsnurpan vaknar och vill ha käk!

Ovido - Quiz & Flashcards