Alla inlägg den 29 juni 2009

Av Annsofie - 29 juni 2009 09:08

Det är väl typiskt... att det ska vara sånt fint väder hela tiden... varmt och soligt... Är väl första året någonsin som jag går och önskar att det ska komma lite moln, regn och rusk... Så vi kan vara inomhus med lillskruttan utan dåligt samvete... Men vill ju så gärna vara ute när det är fint men det är ju så himla varmt för henne... tom för varmt i skuggan... så just nu mår hon bäst av att ligga här hemma i bara blöjan men hur skoj är det för en annan att bara sitta inne och se på tv? :(


Men vi måste ut i värmen trots allt idag... ska till familjerätten kl 13 och sen måste vi åka och handla lite... mat till oss... kattmat och så några grejjer till gumman!


Första natten hemma igen gick väl rätt hyffsat... men långt ifrån lika bra som hemma hos mamma och pappa... Nu vaknade hon vid 2, 5 och 8 och gallskrek... Blev iof någorlunda nöjd och tyst efter att ha fått mat och ny blöja men ute hos mamma och pappa var det knappt hon gav ifrån sig ett pip... Hade vi inte haft katterna (varav en inte kan åka bil) hade vi kunnat "flytta" ut till mamma och pappa i sommar... hade ju varit sååå underbart!


Nä nu ska jag hänga lite tvätt och äta lite frukost...

Ovido - Quiz & Flashcards