Alla inlägg den 7 januari 2010

Av Annsofie - 7 januari 2010 23:42

Sen mitten på december har Vilda ålat runt en massa på golvet... visst hon har tagit sig dit hon vill men det har tagit tid... Men ikväll när vi var i köket allesammans tog hon sina första riktiga krypsteg... å sen har hon varit näst intill omöjlig att stoppa... hon har varit överallt och slitit och dragit... Ena stunden satt hon och lekte med sina leksaker i vardsgsrummet och plötsligt var hon borta... hittade henne i köket under köksbordet... Lillskruttan... hur ska detta sluta?! :)

Men det är så roligt att se... hur dom helt plötsligt bara kan nått nytt...


Sen sover hon riktigt bra nu för tiden... Har blivit så himla mycket bättre sen jag slutade amma... Kan väl bero på att vällingen är mer mättande! Hon somnar runt 21 (idag 20:15)... sen brukar hon vakna en gång på natten... typ vid 2-3 tiden och vill ha käk och sen brukar hon vakna till nån gång mellan 6-8... antingen får hon lite käk och så somnar vi om nån timme eller så kliver vi upp... beror lite på vad mammsen och pappsen orkar! :P

Sen har hon aldrig haft nån riktiga sovrutiner dagtid... ibland kan hon sova 30 minuter ibland 2 timmar... Men nu har hennes lunchsovis legat på nästan prick 1½ timme i 4 dagar...*löövly* Hoppas det håller i sig! :)

Har även fått iordning lite mer på hennes mattider... nu får hon gröt runt 9 när vi vaknat... lunch vid 12-12:30 beroende på när hon vaknar efter tuppluren... Välling 15... gröt 18 och välling vid 21 då hon ska sova... å det verkar funka riktigt bra för oss... Skönt att ha hittat några rutiner som känns bra för oss alla! :)

Å det är skönt att det funkar på bra på nätterna nu när hon är så grinig/mammig/klängig på dagarna... så man får lite andrum... :)


Nu ska vi nog ta å lägga oss... Får se vad morgondagen har att bjussa på... Tror iaf att jag ska hämta ut tågbiljetterna inför våran lilla resa och sen ska vi ut med Bubblan till mamma och pappas granne så han får kika lite på laddningen...


Men nattis på er allihopa...

Ovido - Quiz & Flashcards