Alla inlägg den 18 januari 2010

Av Annsofie - 18 januari 2010 21:35

Här är förkylningarna betydligt bättre idag... å nu hoppas jag bara att det kommer bli bättre å bättre... för på sönda då jädrans... då drar vi neröver med Johanna och Marcus å då ska förkylningen banne mig va borta!


Idag har vi bara varit hemma och slappat... Vilda följde med Henke till garaget en sväng och tittade på Bubblan men det tyckte hon inte var nå vidare skoj!

Har har passat på att grejsa lite här hemma i lugn och ro ja! :)


Idag har det även hänt nå stort... Vilda har fått sin första kalasinbjudan... Den 30/1 är hon bjuden till sin kompis Stina på 2 årskalas! :P *spännande* Mamma följer naturligtvis med och övervakar det hela! :)


Nu ska vi ta och se på lite film... tror det blir "Sommaren med Göran" men ska vi försöka komma isäng i hyffsad tid så man hinner sova några timmar... Vilda sover juh så dåligt nu när tandsingen är på väg...


Imorgon blire iaf Babysim igen... Fick ett mejl idag om att dom skulle fortsätta... Vet inte om "förhandlingarna" är klara men dom ska iaf fortsätta och köra på så länge dom bara kan... Blire sen så att dom måste avbryta skulle vi få tillbaka lite pengar! :P


Lägger in lite blandade bilder... det behövs nog inte nå närmare förklaringar... ni ser juh vad dom föreställer! :)


  


  


  


Byebye...

Ovido - Quiz & Flashcards