Alla inlägg den 30 januari 2010

Av Annsofie - 30 januari 2010 20:13

... har Vilda äntligen somnat... Henke gick in till henne för en stund sen och sen dess har det varit tyst därinnefrån! Vi klev upp vid 9 imorse och hon har sovit 1½ timme totalt under hela dagen... mellan 12-13 och 15:30-16... Tyckte tandköttet var lite svullet så det kanske är en till liten tandsing på g... får se får se...


Undra vad morgondagen har att bjuppa på tro... På eftermiddan/kvällen kommer iaf Henkes föräldrar hit en sväng men för övrigt har vi inget inplanerat... Lär väl sluta med att det blir som idag... hemma och trökar... för kallt för att gå ut... hmm...


Nä måste ta och plocka undan lite så man kan slappa resten av kvällen och så håller vi tummarna för att skruttan sover bra inatt och inte vaknar kl 3 och är tokpigg som föregående natt!


Hejsvejs på er...


Hmm... undra när man ska lyckas ta sig i kragen och börja träna då tro...

Av Annsofie - 30 januari 2010 14:45

Det är sanslöst va den här dagen var seg! Håller på å blir galen! Sen att Vilda är typ övertrött men bara har sovit 1 timme sen imorse gör juh inte saken nå bättre... grin grin grin... lööövly!

Hade turen att få hit mamma och pappa en sväng... Bjöd på lite fika och så fick Vilda umgås med nån annan en stund ist för hennes "tålmodiga" mamma!

Nu har dom iaf precis åkt så nu börjas det igen... Trött dotter vs Orkeslös mamma... undra hur dagen kommer sluta! Henke kommer iaf hem om ca 3 timmar så tills dess ska man väl försöka stå ut!


Ikväll kommer vi bara vara hemma och ta det lungt... Var sugen på att laga lite mat åt Vilda men ja får se om ja har nån ork kvar!


Nu ska ja plocka i och ur diskmaskinen och försöka underhålla Vildisen!


Byebye...

Ovido - Quiz & Flashcards