Alla inlägg den 20 januari 2010

Av Annsofie - 20 januari 2010 17:12

Skriver här så jag slipper svara alla... Idag är det bara en sån där hopplös dag då inget är bra... Jag är hängig och orkar absolut ingenting... å självklart har Vilda en dag då inget duger och hon vägrar sova... Ajajaj är nog det enda ordet som kommit ur min mun idag och jag är sååå less... Just nu sitter hon och slår på golvlampan som har en skärm i papp... går typ sönder hus lätt som helst... Men just nu får hon gärna slå sönder den om hon nu blir road och nöjd av det... orkar inte nå mer.

Kände mig faktiskt som världens sämsta mamma idag när hon var som värst... Nästan så jag önskade att hon kunde slå sig lite så att hon märker varför jag säger AJAJ heeela tiden... men vill juh inte att hon ska göra sig illa... bara förstå en smula... Kommer bli oerhört jobbigt att vara ifrån henne lörda-måndakväll men just nu så överväger känslan att jag MÅSTE få komma bort från allt några dagar!

Älskar min dotter över allt annat på denna jord men nu när hon kryper och ska känna, klämma, resa sig och slå på precis allt så tar det verkligen på krafterna! Önskar hon ville sitta still iaf 2 minuter och leka lite med aaaalla leksaker hon fått för jut nu känns det som massor med bortkastade pengar!


Henke kommer hem vid 19:30 ikväll och 20:30 åker han på innebandy... Så jag hoppas verkligen att lillfröken vill sova lite när han har åkt så jag får lite lugn och ro!

Av Annsofie - 20 januari 2010 15:44

Finner inga ord för en dag som denna...

Ovido - Quiz & Flashcards