Alla inlägg den 8 januari 2010

Av Annsofie - 8 januari 2010 22:42

Ja idag har vi inte gjort många knop... eller tja vi har juh faktiskt varit ute hos mamma och pappa å hälsar på en liten sväng... Deras granne ska få ta sig en titt på Bubblan eftersom den inte verkar ladda lite då och då... Å så har jag juh fortsatt mitt målarprojekt här hemma... :)


Vilda var extra trött idag och sov hela 2½ timme vid lunch vilket resulterade i att hennes mattider har varit lite efter idag... men det har funkat bra ändå! :) Hon somnade även i bilen på väg hem ifrån mamma och pappa så när vi kom hem fick hon fick vara uppe till kl 22 ist för 21... *skruttfia* Men nu sover hon iaf! :)


Vi ska väl också lägga oss snart... jag ska nämligen upp och jobba imorgon... 9:45-19... lååångdag! Är dock utöver schemat så det ska bli skönt att få mingla omkring lite och försöka komma ihåg alla rutiner! :)

Så med andra ord kommer Henke vara hemma med Vilda heeela dagen helt själv... Så länge har han aldrig haft henne själv men ja vet att det kommer gå såååå bra... även om Henke kommer ha fullt upp med vårat lilla yrväder! :P Hon är så himlans "rolig"... hon får syn på nått av intresse (oftast nått som är ajaj) å så sätter hon fart och ska krypa dit... men när man säger åt henne och lyfter henne därifrån blir hon sååå förbannad och gallskriker och så fort man sätter ner henne igen så kryper hon åt samma håll igen! :)


Nä nu ska jag ta och packa iordning väskan inför morgondagen och se om det finns nån lunch att ta med sig!


Nattinatti på er...

Ovido - Quiz & Flashcards