Alla inlägg den 2 juli 2009

Av Annsofie - 2 juli 2009 21:47

Jajjamensan... tror minsann våran lilla tös är en blivande fotomodell... Blev såå himla bra kort idag när vi var upp till sjukhuset och fotade. Henke och jag har gått och varit glada över korten hela dagen! :)

Fotografen, som måste ha varit den snällaste människan i hela stan, knäppte några med oss alla 3 och så några kort bara med Vilda på och han lyckades knäppa ett jättefint, lite speciellt kort som vi valde att köpa en stor kopia på... Kostade egentligen ca 699:- för ett sånt kort, men vi vart lite osäkra eftersom det var så dyrt men då sa han att vi kunde få 100:- rabatt för han ville verkligen att vi skulle ha ett för hon va så fin... och han hade så rätt så rätt... skulle vi inte ha beställt det skulle vi ha ångrat oss för resten av livet... Han sa att det var det finaste kortet han lyckats ta på en hel månad... så då blir man lite småstolt över gummsan! Nästa lörda beräknas iaf en bild på oss alla 3 komma i tidningen... SundsvallsTidning och Dagbladet! :)

När fotograferingen var klar tänkte vi gå och hälsa på pappa som låg inne på Kirurgmedicinskabevakningsavdeningen... Men precis när vi svänger runt ett hörn så kommer han gående... Han hade blivit utskriven... Så vi skjutsade hem honom till Njurunda och passade på att stanna på midda. Å min kära mor hon är lite rolig hon... Hon hade varit hos tandläkaren med en patient på förmiddan och när vi sitter och käkar kommer hon på att hon har råkat glömt patientens tänder i hennes handväska! *skratt* Så den stackars gubben låg på sjukhemmet utan undertänder... ojojoj va vi skrattade... Så jag och Henke fick svänga förbi och lämna tillbaka dom! :)


Nu har vi precis ätit lite jordgubbar och grädde och lillgummsan ligger fortfarande kvar i bilbarnstolen och sover men jag hör hur hon börjar vakna till så jag ska väl ta och plocka upp henne! :)


Fortsatt trevlig kväll...

Ovido - Quiz & Flashcards