Alla inlägg den 24 maj 2009

Av Annsofie - 24 maj 2009 09:55

Mådde bra hela dagen igår... dock lite trött som vanligt! Men så när vi skulle åka och handla för vi var supersugna på tacos fick jag en massa flimmer för ögonen, synbortfall och började må lite illa så jag ringde till förlossningen och eftersom jag har haft lite högt blodtryck under graviditeten ville dom att vi skulle komma in så dom fick ta lite prover.

Det här går fort tänkte vi... vi käkar lite när vi kommer hem... yeah right...

Fick stanna där uppe i 4½ timme... ända till kl 22:30... varav 40 minuter var undersökningstid och resten bestod av väntan på läkare och provsvar.

Allt såg iaf bara bra ut... hade på gränsen för högt blodtryck men CTG och blodproverna var bara bra så jag ska åka tillbaka imorgon måndag och ta om alla prover för vara på den säkra sidan... om inte "liten" bestämmer sig för att komma innan dess! :P

Blev iaf jätteglad att allt såg bra ut men all väntan blev sååå dryg... att bara sitta och ligga och vänta... å vänta... å vänta!

Som tur var så var ju Henke med som man kunde retas lite med för att fördriva tiden! :P

När vi kom hem var vi utsvultna så vi struntade i vad klockan var och gjorde oss våra planerade tacos... tror minsann det var dom godaste tacosarna vi ätit! :P

Sen gick vi och la oss och somnade på stört...


Idag så jobbar Henke igen... till 17:15... sen vet ja inte alls vad som händer... förmodligen tar vi det bara lugnt! :)


Byebye...


Ovido - Quiz & Flashcards