Alla inlägg den 21 augusti 2009

Av Annsofie - 21 augusti 2009 23:57

Nu har jag precis sett klart på "Inkheart"... helt okej film dock lite seg i början... Men det är betydligt bättre att se en skaplig film istället för att sitta och zappa runt bland en massa strunt! :)

Ska sätta mig i köket och grejsa lite med dopplanerna... Imorgon kommer juh Petra (prästen) hit för att ha dopsamtal och fika! :) Är sååå glad över att hon ville döpa Vilda... blir så mycket mer avslappnat när man känner prästen! :)

Tror att dopet kommer bli bra & fint... känns som det nu iaf... Bara att hålla tummarna för att Vilda är någorlunda glad igenom allt! :) *längtar*


Men gonatt på er allihopa!

-

Av Annsofie - 21 augusti 2009 14:23

Halv 12 idag kom Ingela och Emilia och hälsade på mig och Vilda... sååå roligt att få träffa dom, speciellt Emilia (ta inte illa upp Ingela) men eftersom Emilia inte bor i stan så blir det ju inte så ofta vi ses! :) Men blev så otroligt glad över att ni båda kom och sa hej en sväng! :)


Vet inte vad vi ska göra resten av dagen... Henke slutar juh kl 17 så det är juh inte så lång tid kvar tills han är hemma! Var så sugen på att åka ut till Birsta en sväng och inhandla lite småsaker men vi får väl se vad stumpan tycker om den idén! :)


Nä nu ska jag ta och pussa på lillgrynet mitt!


Byebye...

Ovido - Quiz & Flashcards