Alla inlägg den 8 september 2009

Av Annsofie - 8 september 2009 21:06

Oj va annorlunda allt var här då! Blev måttligt paff! :)


Idag har det varit en ruskigt jobbig dag... vet inte om det är skruttans mage eller tänder som spökar...

Inatt vaknade hon 1, 4, 5 och 8 och gallskrek... hon skrek som en stucken gris... bara sådär... och tyvärr så har humöret inte varit så mycket bättre under dagen.

När jag vaknade imorse dunkade huvudet värre än värsta bakfyllan... var så trött så jag var kallsvettig, yr och illamående. Har tänkt lägga mig och vila de gånger Vilda har somnat till... men hon har tyvärr bara sovit 30+15 minuter (här hemma) idag! *suck*

Drog med Linnea upp till Sidsjön en sväng... Vilda sov hela varvet men sen blev hon grinig igen!

Hon var glad nån timme efter att vi kommit hem igen innan hon började småtjura.

Som tur var så kom Henke hem vid 19:30 och tog henne en stund... Han fick henne tom att somna... så nu sover hon faktiskt (kors i taket) Henke for iväg på innebandy och lär väl vara tillbaka vid 22:30 nån gång så jag hopper verkligen att hon sover tills dess för jag känner verkligen att jag inte orkar nå mer idag! :(


Imorgon ska jag träffa Johanna och Mille... vi ska gå en sväng runt Sidsjön... Sen på kvällen ska jag och Therese gå på tjejkväll på Colorama... det ska bli skoj... mingla lite... :P Hoppas bara Vilda är snäll mot Henke så jag slipper få dåligt samvete för att jag sticker iväg en sväng! :)


Nu ska jag surfa runt lite på sidan och se vad man kan hitta på för kuligt å sen äre bara till att invänta "Little Britain"

Ovido - Quiz & Flashcards