Alla inlägg under augusti 2009

Av Annsofie - 20 augusti 2009 17:14

När gummsan vaknade förrut så drog jag bort täcket ifrån sängen och la henne på rygg på Henkes sida och så la jag mig breve på min sida och pratade lite med henne... och vipps så rullade hon över till mage!!! Sen satte hon i armbågarna och sträckte upp huvudet så högt hon bara kunde och skrattade till! Haha... hon var så söt! :)

Var in och läste lite på internet och det vanligaste är att dom rullar runt vid 5-6 månadet men som tidigast vid 3 månader... och det är juh Vilda om 7 dagar! *stortjejen*

Tänk va tiden går fort! :)


Nu har jag precis laggt skruttan... Ska väl passa på att börja förbereda middan medans hon sover så hadé...

Av Annsofie - 20 augusti 2009 14:46

Dagens promad blev en sväng runt Sidsjön totalt 3,2 km som avslutades med en saftpaus på morfars jobb... Vilda sov gott hela tiden! :)


Hon har sovit dåligt inatt... vridit och vänt på sig hela natten och skrikik i sömnen! :(

Vi klev alla upp vid 9 och kl 10 blev gummsan trött och slockade... lägligt då vi skulle vara hos BVC 10:45 (tur att vi har nära)

Vart iaf tvungen att väcka henne vid halv för att hinna slänga på henne lite kläder så då var hon måttligt nöjd!

Hos BVC gick det iaf toppen... hon hade gått upp 575g och ligger totalt på hela 6655g...hehe...*tjockfia*

Barnmorskan berömde Vilda för att hon var så med hela tiden... och hon bad oss att ha extra uppsikt över henne framöver för det var bara en tidsfråga innan hon börjar vända sig! Hon har juh faktiskt redan gjort det en gång men det var i vagnen och med LITE hjälp av barnmorskan gjorde hon det även idag! :)  Sen höll Vilda i hennes fingrar och så fick hon sätta sig upp... det tyckte hon var jätteroligt och började skratta! :)

Nästa gång vi ska till BVC är det dags för dom första sprutorna... usch vad jag gruvar mig! :(

Passade även på att fråga lite om Vildas "trotsperiod" hon har haft och barnmorskan sa att vi nog bara förmodligen har fått oss en liten tös som insett att hon har en egen vilja! Å igårkväll och idag har hon juh varit glad å så så det är väl bara att ta dagarna som dom kommer och hoppas på att hon har glada viljor! :) Men får hon inte mat på sekunden när hon är hungrig då blire hon minsann inte nådig! *skratt*


Nä nu ska jag ta och läsa lite reklam och göra lite nytta medans trollet sover!


Byebye...


http://kartor.eniro.se/query?mop=aq&mapstate=6%3B17.27740%3B62.37234%3Bs%3B17.25378%3B62.38017%3B17.30102%3B62.36451%3B876%3B548%3B0%3B1&mapcomp=%3B%3B%3B%3B%3B%3B%3B%3B%3B%3B%3B%3B%3B%3B0%3B0%3B%3B%3B%3B0&what=map_adr&mymap=MjYwMTc3NWM6MTIzMzUxYWU3MmE6LTdmYTk%3D

Av Annsofie - 19 augusti 2009 17:19

Ja dagen har gått betydligt bättre än väntat...

Den började väl inge vidare när lillskruttan började visa tendenser till att va på tjurhumör...

Lyckades till slut åka in på stan och hämta ut biljetterna och när jag kom hem bestämde ja mig för att gå ut och gå en sväng för att Vilda skulle få i sig lite friskluft så att hon skulle bli lite gladare... Och mycke riktigt... efter 1 tim & 15 min promenix och lite käk när vi kom hem så var hon på strålande humör... Å nu har hon somnat igen efter att ha suttit en liten stund i babysittern och pratat med sina leksaker... Så nu håller vi tummarna för att hon är lika go och glad när hon vaknar sen! :)


Men börjar tro att hon lider av nån form av sömnsjuka... jädrans va hon ska sova hela tiden... Förrut brukade hon va vaken 1-2 timmar men nu kan hon bli trött igen efter bara 15-20 minuter! Hmmm... Ska iaf ta ett litet snack med BVC imöra när jag ska dit! :)


Nu ska jag ta och grejsa lite och förberede middan tills kärleken kommer hem... Är iof inte förrän om 2 timmar men ändå...


Byebye...


Ps. Tack Therese för du finns... för allt du gör och säger! Det värmer värkligen! Du är guld värd gumman! :) *kramis*

Av Annsofie - 19 augusti 2009 09:24

Efter grin kommer sömn!


Vilda var ruskigt trött igår eftermidda efter att ha grinat och tjurat sig igenom större delen av dagen... Hon somnade ju som jag skrev igår när vi var på Grossen och handlade. När vi kom hem fick hon sova vidare i bilbarnstolen och där låg hon och snarkade sött till kl 22 då hon småvaknade och fick sig en ny blöja och lite mat. Sen somnade hon om igen...

När hon vaknade imorse 7:30 hade hon alltså sovit från 19-7:30 med undantag för matning 22 och halv 4... Ruskigt bra natt måste jag säga! :)


Skulle egentligen ha träffat MariaJ idag på stan och fikat men eftersom Vilda har varit så knepig i humöret så blir vi nog tvungen att stanna hemma idag och bara ta det lugnt... Måste dock in på stan och hämta KillerQueen biljetterna men sen blire raka vägen hem igen... Å sen hoppas jag Vilda blire en lite gladare tös! :)


Stod igår och grät floder samtidigt som jag lagade mat... Finns inge värre än att se Vilda ledsen... Bilden av hennes rödgråtna ansikte... tårarna som rinner ur småögonen och munnen som skriker sig alldeles hes finns hela tiden i mitt minne och i mitt hjärta... och ja blir så ledsen när jag inte kan göra henne glad! :(

Nu sover hon iaf fridfullt i sin säng med snutten under armen och täcket uppdraget över öronen och hon är bara världens finaste och goaste unge! :)


Nä nu ska jag ta och plocka undan efter min kära sambos frukostfikande och sen äre bara att invänta att tösa vaknar så vi kan åka in till stan och hämta biljetterna! :)


Byebye...

Av Annsofie - 18 augusti 2009 21:41

Idag har det varit en ledsam dag... mycke tårar från både mig och tösen! :(


Var iaf iväg på Föräldraträff imorse... Skoj att träffa alla andra mammor igen och se hur deras småbäsar ser ut! :) Dom var sååå söta allihopa!!!


Precis fått i oss lite sen midda... kassler och broccolipaj och nu blire lite tv innan det är dags att sova.

Vilda somnade när vi for på affären vid 18 tiden och hon sover fortfarande... Kan inte vara nå skönt för henne att sova i bilbarnstolen men vi vill inte väcka henne eftersom hon varit så tjurig så hon får sova... Förhoppningsvis vaknar hon till snart så vi kan lyfta över henne till spjälisen! :)


Imorgon måste jag in till stan en sväng och hämta ut biljetterna till "KillerQueen"... sen tar vi nog det bara lugnt... Vill inte hitta på för mycket nu när Vilda är så knepig i humöret!


Tack och gonatt...

Av Annsofie - 16 augusti 2009 21:23

Måste ju även passa på att säga Grattis till Malin som fyller år idag! :)

Tråkigt att vi inte kunde ses idag vännen... får ta det nästa gång du är hemma i stan! :)

Å du... du får nog ta tåget eller bussen nästa gång så du inte råkar ut för några tråkigheter...


*kramen*

Av Annsofie - 16 augusti 2009 21:12

Det är vad min kära dotter har varit idag... ingenting har dugit!

Å när hon väl har kommit till ro för att sova så har nån i huset börjat borra och hamra!!!

Som tur är så har vi juh kära pappsen som kom hem ifrån jobbet och räddade ett nervvrak till mamma! :)

Blir så frustrerad ibland när man inte vet vad hon vill... äta duger inte... sova duger inte... "leka" duger inte... Det enda som har gjort henne någorlunda nöjd har varit när man gått och burit på henne... Men inte orkar jag göra det hela dagen heller! Sen har hon fått en sån himla gäll röst som riktigt skär i öronen... man riktigt känner hur trummhinnorna vibrerar! Men det är juh inte så att hon beter sig som hon gör för att vara jävlig... nä det är juh så synd om lillskruttan som vill berätta att nått inte är bra... sen att hon har en mamma som inte förstår är juh inte hennes fel! Å det gör så ont i hjärtat att se att hon har det besvärligt och tårarna rinner! :(


Förlåt min älskade dotter... förlåt för att jag inte alltid förstår det du försöker säga... hoppas du tycker om mig som mamma ändå... försöker verkligen göra mitt bästa... Du är allt för oss!!!



Nä nu ska jag ta och se på lite tv... byebye...

Ovido - Quiz & Flashcards