Alla inlägg under augusti 2009

Av Annsofie - 24 augusti 2009 14:14

... kommer inte på nån vettig rubrik så det blev ett litet lalala ist! :)


Vi har bara varit hemma och myst hittills idag... Jag håller på och hänger tvätt och Henke, håll i hatten, ligger och matar Vilda! :P

Håller på och flasktränar henne lite så att man kan pumpa ur och hitta på nått framöver som varar längre än 3 timmar och det går faktiskt riktigt bra! Sist vi provade åt hon halva flaskan och sen ville hon ha bröstet men nu verkar det som att hon suger i sig alltihop! :) *stortjejen* Tror även Henke tycker det är lite mysigt att få ligga i sängen och gosa med henne! :P

Har bokat torkrummet från kl 15 så jag ska strax sätta igång en maskin med en massa sängkläder och sen i eftermidda ska vi åka och hälsa på farmor och farfar... är ju lite lättare nu när dom har flyttat hem ifrån stugan! :)


Nä nu ska jag gå och se hur det går för kärlekarna mina! :)


Byebye...

Av Annsofie - 24 augusti 2009 07:51

Vilda sov till halv 1 inatt och vaknade till lite när vi lyfte över henne till sängen. Hon satt ju kvar i bilbarnstolen och sov när vi kom hem! :)

Hon fick lite mat och en ny blöja och sen var det tack och gonatt igen... sen har hon vaknat vid 5 och nu vid 7... så vi klagar absolut inte över natten... eftersom hon, som jag skrev igår, somnade för natten redan kl 18! :)


Nu har hon varit vaken snart 1 timme så nu är det dags för första tuppluren... Lär nog skriva lite mer under dagen... byebye...

Av Annsofie - 23 augusti 2009 23:03

Våran kära dotter är en trött liten tjej! :)

Hon somnade hemme hos mormor och morfar kl 18... och hon sover fortfarande! :) Hon vaknade inte ens när vi "knölade" in henne i bilbarnstolen och for hemöver vilket hon annars alltid brukar göra! :) Så hon har nog somnat för natten hon och det tackar vi för! :)

Idag for Henke upp till Indal så jag for ut till Birsta med mamma och mormor... inhandlade bland det sista till dopet och lite annat smått och gott... så nu är man pank! :( Tur det är "löning" snart!


Ska surfa vidare nu och läsa lite bloggar sen äre natten!


Gonatt på er... :)

Av Annsofie - 22 augusti 2009 18:42

Ja idag har det varit en riktig slappardag! :)


Vi började dagen med en låång sovmorgon... ända till kl10 :) Vilda har sovit superbra inatt... vaknade bara 1 gång och ville ha mat vid 5 tiden! :)


Vid 13 kom Petra (prästen) på lite fika och dopsnack!


Sen har Henke suttit vid datorn och Vilda har typ sovit hela dagen känns det som... Hon har varit vaken några svängar och då har hon varit go och glad hela tiden... Själv så har jag suttit en del vid datorn och sovit en sväng... Kom nyss upp ifrån källaren... var ner och rotade runt lite... Man samlar ju på sig en massa skrot genom åren som en gång för alla ska bort! Så äre nån som vill ha lite VHS filmer så äre bara att hojta till! :P


Idag har jag även varit "barnfri" nästan hela dagen... Henke har varit underbar och tagit hand om henne... lekt flygplan... jagat katterna mm mm mm Jag har typ gett henne mat... thats it.. inte ens bytt en blöja! :P Skönt att få plura på för sig själv ibland och jag är bara sååå glad för Henke verkligen älskar att vara med sin dotter!!! :)


Nu ligger skruttfia breve mig i soffan och sover och älsklingen är å köper pizza så ikväll blire bara fortsatt myyyys!! :)


Hadé...


Måste även passa på att även här säga ett STORT grattis till Johanna och Markus som gifte sig idag! Snacka om paff man blev när man läste tidningen imorse! :P

Av Annsofie - 21 augusti 2009 23:57

Nu har jag precis sett klart på "Inkheart"... helt okej film dock lite seg i början... Men det är betydligt bättre att se en skaplig film istället för att sitta och zappa runt bland en massa strunt! :)

Ska sätta mig i köket och grejsa lite med dopplanerna... Imorgon kommer juh Petra (prästen) hit för att ha dopsamtal och fika! :) Är sååå glad över att hon ville döpa Vilda... blir så mycket mer avslappnat när man känner prästen! :)

Tror att dopet kommer bli bra & fint... känns som det nu iaf... Bara att hålla tummarna för att Vilda är någorlunda glad igenom allt! :) *längtar*


Men gonatt på er allihopa!

-

Av Annsofie - 21 augusti 2009 14:23

Halv 12 idag kom Ingela och Emilia och hälsade på mig och Vilda... sååå roligt att få träffa dom, speciellt Emilia (ta inte illa upp Ingela) men eftersom Emilia inte bor i stan så blir det ju inte så ofta vi ses! :) Men blev så otroligt glad över att ni båda kom och sa hej en sväng! :)


Vet inte vad vi ska göra resten av dagen... Henke slutar juh kl 17 så det är juh inte så lång tid kvar tills han är hemma! Var så sugen på att åka ut till Birsta en sväng och inhandla lite småsaker men vi får väl se vad stumpan tycker om den idén! :)


Nä nu ska jag ta och pussa på lillgrynet mitt!


Byebye...

Av Annsofie - 20 augusti 2009 21:38

I måndas var ju vi upp till Östersund... Var in på HobbyBoden och handlade lite som vanligt! :)

Å så ikväll när jag var inne på internetbanken upptäckte jag nått skumt... Dom har dragit extrapengar ifrån mig!

Jag hade handlat för 74,50 vilket var draget men sen hade dom även dragit 90kr!

Ringde telefonbanken och surrade lite med dom och dom meddelade att 74,50 var draget i måndas 14:51 och att det var ett signaturköp, dvs jag skrev på kvittot och allt detta stämmer... Sen 15:11 var det draget 90:- och enligt deras uppgifter var det draget med hjälp av PINkod... Ruskigt mysko eftersom vi då inte var kvar i butiken.

Först trode jag att dom kanske hade slagit in fel summa och att köpet hade blivit avbrutet för då kan dom ju ibland pengarna reserveras vilket syns som minus på internetbanken... Men nu är juh pengarna dragna 20 minuter efter att jag lämnat butiken... :( 

Ska iaf ringa HobbyBoden imorgon och kunde dom inte göra nått vilket dom absolut borde göra så skulle jag kontakta telefonbanken igen och så skulle dom göra en kortreklamation och så blire polisanmälan!


Blir bara så himla fundersam... hur kan nått sånt här hända?!?! *hmmm*

Av Annsofie - 20 augusti 2009 17:35

Precis tömt kameran så jag bjussar på 2 bilder...

På ena kortet har Vilda precis insett att ett kaninöra kan vara riktigt bra att ha ibland och på det andra är Vilda uppe i det blå! :P

-

Ovido - Quiz & Flashcards